Culinaire aanpakkers

Bij ES&C is geen enkele uitdaging te groot. Met onze verbeeldingskracht en creativiteit als wapen en onze ‘getting-things-done’-mindset denken we graag mee met onze opdrachtgevers. We onderscheiden ons op culinair gebied door te verrassen en geen uniforme aanpak te hanteren. We bereiden gerechten met passie en gebruiken enkel kwalitatieve en verse producten. En we hebben een serieuze portie vakkennis en ervaring. Dat zijn onze ingrediënten voor een geslaagd evenement. We stropen de mouwen op en gaan aan de slag in onze werkplaats in Eijsden.

Lokaal en eerlijk. Dat proef je.

Mooie, zuivere en lokale producten, daar staan wij voor. Ingrediënten die bewust en met aandacht behandeld en verwerkt zijn. Doordat we ons menu aanpassen aan het seizoen, kunnen we ieder moment van het jaar verrassen met creaties die bereid zijn met de lekkerste seizoensingrediënten. Een kwalitatieve smaakbeleving, en dat altijd voor een eerlijke prijs.

Medio 2025 zal onze nieuwe werkplaats geopend worden aan de dorpsrand van Eijsden. Onder de rook van Maastricht betrekken we een duurzaam en groeibestendige bedrijfshal op het nieuwe business center Eijsden. Dit zal het nieuwe kloppende hart worden voor ES&C, waar we ons kantoor, keuken en logistiek vestigen. En waar uiteraard ook onze relaties kunnen voorproeven. We houden je op de hoogte!

Wij gaan verhuizen!

Van Erik Stevens Catering naar ES&C

Erik Stevens startte in 2007 als eenmansbedrijf via de garage aan het woonhuis. In 15 jaar tijd ontpopte Erik zich van creatieve dorpscateraar tot conceptueel cateringbedrijf aan de Wilhelminastraat in Eijsden. Met de groei van het bedrijf groeide ook het aantal medewerkers en het aantal opdrachtgevers. In 2023 trad Sjors Bonnemayer toe als partner en werd gezocht naar een nieuwe, ruimere werkplaats om een volgend hoofdstuk te starten. Deze stap wordt gekenmerkt door de vernieuwde bedrijfsnaam; ES&C, oftewel Erik, Sjors en Collega’s. Culinaire aanpakkers. Wij stropen de mouwen op en pakken het aan….

Erik, Sjors en Collega’s

We werken hard voor onze opdrachtgevers, we gebruiken creativiteit en een goede portie verbeeldingskracht als wapen, we hebben een grote passie voor eten én we weten wat we aan elkaar hebben. Dat is ES&C. Collega’s die volledig op elkaar ingespeeld zijn en uitdagingen met elkaar bespreken. Dat is essentieel voor het behalen van onze doelen. Samen zien we dan ook veel kansen. Wij denken ook graag mee met onze opdrachtgevers op het vlak van een culinaire uitdaging, en streven er zo met het hele team naar om het onze opdrachtgevers voor de volle 100% naar de smaak te maken.

Erik
Erik
Eigenaar en Oprichter

Ooit begonnen met een droom die steeds groter werd. Erik is altijd bezig met hoe het morgen nóg beter kan. Een eigenschap die je proeft in onze catering, in de gerechten en in de organisatie.

Sjors
Sjors
Eigenaar en Opper-Aanpakker

Sjors bedenkt en organiseert alle culinaire zaken van idee tot en met een perfecte performance op locatie. Naast culinair en creatief is Sjors ook een echte evenementen man. Met de kennis en kunde van Sjors opgedaan bij diverse festivals en evenementen maken we ook organisatorisch het verschil op de grotere events. 

Stijn
Stijn
Communicatie en Sommelier

Stijn is het vaste gezicht op kantoor, beantwoordt de meeste mails en telefoontjes en maakt alle offertes. Daarnaast is Stijn onze wijnkenner en sommelier. Hij maakt graag een mooi passend wijnarrangement voor je event.

Sophie
Sophie
HR en Culinaire Aanpakker

Ooit begonnen als bijbaan in de keuken naast haar studie HR. Nu combineert Sophie beide; ze regelt alle personeelszaken en werkt mee in de keuken waar het nodig is. Als je solliciteert bij ES&C neemt Sophie contact met je op.

Christel
Christel
Gastvrouw en Logistieke planning

Christel is het vrolijke gezicht op locatie en onze beste barista. Achter de schermen zorgt Christel ervoor dat alle materialen op het juiste moment op de juiste plek zijn. 

Kiki
Kiki
Chefkok en Creatieve Patissier

Kiki zet de lijnen in de keuken uit, maakt de lekkerste gerechten en stuurt de keukenmedewerkers aan. Met de ervaringen die ze in onder andere Michelin sterren restaurants heeft opgedaan maakt ze de mooiste desserts. 

Wij zoeken nieuwe ES&Collega's!

Of je nou een culinair talent bent, een aanpakker pur sang of een culinaire meesterproever. Als jij net als wij de mouwen graag opstroopt, zoeken wij jou in ons team.