Bezig met laden
van het inspiratieboek

Intieme en kleinschalige gelegenheden

Voorjaar | Zomer 2024

SMAAKBELEVINGSWIEL

OM SMAAK EN BELEVING GOED MET ELKAAR AF TE STEMMEN, MAKEN WIJ GEBRUIK VAN ONS SMAAKBELEVINGSWIEL. DIT WIEL GEEFT RICHTING AAN HET KEUZEPROCES VAN SMAAK EN BELEVING. HET HELPT JOU EN ONS OM EEN KEUZE TE MAKEN TUSSEN SMAKEN EN GEWENSTE BELEVING. WAT ER OP TAFEL KOMT EN HOE DE RUIMTE WORDT AANGEKLEED? DAT DOEN WIJ. ZO WORD JE VAN BEGIN TOT EIND ONTZORGD EN KUN JE MEEGENIETEN VAN EEN ONVERGETELIJK EVENEMENT.

Leuk dat je op onze inspiratie pagina kijk! Deze dynamische pagina geeft een eerste indruk en sfeerimpressie van onze mogelijkheden voor particuliere of kleinere, intieme gerechten.

Hier vind je geen kant en klare menu’s of gerechten. In de keuken bij ES&C bekijken we namelijk per week wat wij gaan koken met de ingrediënten die het seizoen te beiden heeft. Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Aan de hand van jouw wensen maken wij graag een voorstel op maat.

Culinaire aanpakkers

Borrel Bites

Hapjes die je niet aan je voorbij laat gaan

In de ene hand een fris drankje en in de andere een hartig hapje of warme snack, samen de perfecte combinatie tijdens je borrel of feestavond. We maken je gelegenheid graag compleet met ons verrassende fingerfood. Van een hapje in de namiddag tot laat in de avond.

"Ook bij een hapje spelen we graag in op de wensen van de klant. Een hapje maken we graag persoonlijk of helemaal in stijl van het bedrijf. Het grootste compliment is denk ik wel dat Koning Willem Alexander onze gepersonaliseerde hapjes verkoos boven de bitterbal die het koningshuis altijd traditioneel serveert."
Erik

Hapjes maken we in alle vormen en maten. Van een makkelijk uit de hand te eten bite tot een klein gerechtje op een mooi bordje. Denk aan een goed gevulde borrelplank om samen te delen, een verfijnd amusehapje tijdens een bijzondere bijeenkomst of een smaakvolle hamburger op die gezellige feestavond. Wij zorgen ervoor dat culiniare invulling aansluit bij jouw event.

Borrel Bites

Hapjes die je niet aan je voorbij laat gaan

In de ene hand een fris drankje en in de andere een hartig hapje of warme snack, samen de perfecte combinatie tijdens je borrel of feestavond. We maken je gelegenheid graag compleet met ons verrassende fingerfood. Van een hapje in de namiddag tot laat in de avond.

Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.

KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.

LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®‹uŠ¸}œò6ii®}¸²y¡}œ‹²t}¸}®yiœœ‹}¸²y¡}œò}œÐ}Nj¸i®‹²uŠdieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.

VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}‹«Ï}¸›}¸}}œ}¸}®1}Å}œ¡†‹¡¡‡‹²uŠ}¼®›}®ò‹¸‹²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.

KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.

Hapjes maken we in alle vormen en maten. Van een makkelijk uit de hand te eten bite tot een klein gerechtje op een mooi bordje. Denk aan een goed gevulde borrelplank om samen te delen, een verfijnd amusehapje tijdens een bijzondere bijeenkomst of een smaakvolle hamburger op die gezellige feestavond. Wij zorgen ervoor dat culiniare invulling aansluit bij jouw event.

Lunch time

Feestelijk of broodnodig

Vergaderen of iets te vieren? Met onze broodjeslunch verzorgen we een gezonde maaltijd uit het seizoen met vers belegde broodjes en een frisse salade, smaakvol soepje of warme snack. Ga voor een lunch gezellig samen aan tafel of gepresenteerd op een mooi aangekleed buffet.

“Bij de lunch serveren we altijd vers gebakken zuurdesembroden of harde broodjes. Die komen van SoDelicious uit Wijck, sinds het begin onze vaste leverancier. Met de bakker sparren we altijd graag over nieuwe smaken en combinaties.”
Sjors
Lunch time

Feestelijk of broodnodig

Vergaderen of iets te vieren? Met onze broodjeslunch verzorgen we een gezonde maaltijd uit het seizoen met vers belegde broodjes en een frisse salade, smaakvol soepje of warme snack. Ga voor een lunch gezellig samen aan tafel of gepresenteerd op een mooi aangekleed buffet.

Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.

KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.

LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®‹uŠ¸}œò6ii®}¸²y¡}œ‹²t}¸}®yiœœ‹}¸²y¡}œò}œÐ}Nj¸i®‹²uŠdieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.

VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}‹«Ï}¸›}¸}}œ}¸}®1}Å}œ¡†‹¡¡‡‹²uŠ}¼®›}®ò‹¸‹²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.

KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.

Italian dining

Essere una buona forchetta

Sharing is caring! De Italianen weten als geen ander wat tafelen is. Een gevulde tafel met mooie seizoensgerechten om lekker samen te delen. Zie je het al voor je? Met familie, vrienden of collega’s gezellig dineren aan een lange, smakelijk gedekte tafel. We serveren een meergangendiner in Italiaanse stijl.

“De Italiaanse keuken is mijn persoonlijke favoriet. De gemoedelijke sfeer van uitgebreid tafelen en samen genieten van al die lekkere smaakvolle Italiaanse producten. Als ik één favoriet gerecht moet uitkiezen is dat Tagliata di Manzo: mooi rood gegrild vlees, tomaatjes, parmezaan, rucola, pijnboompitjes, peper en zout. Eenvoudig maar goed bereid, zó lekker.”
Erik

DE ITALIANEN HEBBEN HUN EIGEN MANIER VAN DINEREN. In ons Italian Dining menu maken ook wij gebruik van de typische gangen. We beginnen met antipasti: lekker borrelen en pikken van grote schalen vol Italiaanse lekkernijen. Vervolgens de primi: een goede pasta mag uiteraard niet ontbreken. Maar ook een zomerse risotto met scampi of ravioli met asperge past er perfect bij. Dan de secundi: stevig gegrild rood vlees of zacht gegaarde vis met groentjes uit het seizoen. We sluiten af met dolce: bijvoorbeeld een tiramisu met pistache of panna cotta met vlierbloesem. Liever een mooie Italiaanse kaas? Ook dat kan.

Italian dining

Essere una buona forchetta

Sharing is caring! De Italianen weten als geen ander wat tafelen is. Een gevulde tafel met mooie seizoensgerechten om lekker samen te delen. Zie je het al voor je? Met familie, vrienden of collega’s gezellig dineren aan een lange, smakelijk gedekte tafel. We serveren een meergangendiner in Italiaanse stijl.

Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.

KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.

LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®‹uŠ¸}œò6ii®}¸²y¡}œ‹²t}¸}®yiœœ‹}¸²y¡}œò}œÐ}Nj¸i®‹²uŠdieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.

VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}‹«Ï}¸›}¸}}œ}¸}®1}Å}œ¡†‹¡¡‡‹²uŠ}¼®›}®ò‹¸‹²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.

KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.

DE ITALIANEN HEBBEN HUN EIGEN MANIER VAN DINEREN. In ons Italian Dining menu maken ook wij gebruik van de typische gangen. We beginnen met antipasti: lekker borrelen en pikken van grote schalen vol Italiaanse lekkernijen. Vervolgens de primi: een goede pasta mag uiteraard niet ontbreken. Maar ook een zomerse risotto met scampi of ravioli met asperge past er perfect bij. Dan de secundi: stevig gegrild rood vlees of zacht gegaarde vis met groentjes uit het seizoen. We sluiten af met dolce: bijvoorbeeld een tiramisu met pistache of panna cotta met vlierbloesem. Liever een mooie Italiaanse kaas? Ook dat kan.

Sit Down Dinner

Ga er maar eens lekker voor zitten

Neem de tijd voor elkaar en geniet van verfijnde gerechten mooi gepresenteerd op een stijlvol bord. We bereiden met zorg de lekkerste gerechten met als resultaat een chique diner. Drie, vier, vijf of meer gangen? Het kan allemaal.

"Een diner op locatie verzorgen vergt een goede voorbereiding. De mise en place doen we in onze eigen keuken zodat we op locatie met minimale middelen een restaurant waardig diner kunnen serveren. Naast koken is dat ook een logistieke uitdaging, die gaan we graag aan. Een diner voor een paar honderd gasten is voor ons geen probleem."
Erik

Bij een chique diner hoort natuurlijk lekkere wijn. En dan uiteraard een lekkere wijn die perfect aansluit bij het gerecht. Die kennis hebben we bij ESC ook in huis. De complete restaurant beleving op locatie!

Sit Down Dinner

Ga er maar eens lekker voor zitten

Neem de tijd voor elkaar en geniet van verfijnde gerechten mooi gepresenteerd op een stijlvol bord. We bereiden met zorg de lekkerste gerechten met als resultaat een chique diner. Drie, vier, vijf of meer gangen? Het kan allemaal.

Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.

KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.

LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®‹uŠ¸}œò6ii®}¸²y¡}œ‹²t}¸}®yiœœ‹}¸²y¡}œò}œÐ}Nj¸i®‹²uŠdieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.

VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}‹«Ï}¸›}¸}}œ}¸}®1}Å}œ¡†‹¡¡‡‹²uŠ}¼®›}®ò‹¸‹²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.

KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.

Bij een chique diner hoort natuurlijk lekkere wijn. En dan uiteraard een lekkere wijn die perfect aansluit bij het gerecht. Die kennis hebben we bij ESC ook in huis. De complete restaurant beleving op locatie!

Walking Dinner

Bij ieder gerecht een ander gesprek

Wil je op een zomeravondfeest of netwerkevent lekker vrij rond lopen, iedereen spreken maar ook genieten van verfijnde gerechten? Dan is ons walking dinner de perfect fit. Gerechten gepresenteerd zoals je aan tafel verwacht maar dan flexibel in een staande setting en gemakkelijk met een vorkje te eten. Geen onderbreking nodig!

"Het leuke van een walking dinner is dat de gasten vaak verrast zijn over hetgeen ze geserveerd krijgen. Een handzaam gerecht vol smaken en structuren, dat is voor mij in de keuken ook een feest om te maken."
Sjors

Een walking dinner serveren we vaak in dinervorm met bijvoorbeeld voor- hoofd- en nagerecht. Maar wat ook heel leuk is, zijn vier of vijf gerechten die we gemengd serveren. De gasten krijgen steeds de keuze uit diverse gerechten. We bieden minimaal twee smaken per uitserveerronde aan en koude en warme gerechten passeren beide de revue. Om het af te maken presenteren we een dessertbuffet met zoete desserts en een assortiment kazen. Een swingende avond gegarandeerd.

Walking Dinner

Bij ieder gerecht een ander gesprek

Wil je op een zomeravondfeest of netwerkevent lekker vrij rond lopen, iedereen spreken maar ook genieten van verfijnde gerechten? Dan is ons walking dinner de perfect fit. Gerechten gepresenteerd zoals je aan tafel verwacht maar dan flexibel in een staande setting en gemakkelijk met een vorkje te eten. Geen onderbreking nodig!

Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.

KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.

LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®‹uŠ¸}œò6ii®}¸²y¡}œ‹²t}¸}®yiœœ‹}¸²y¡}œò}œÐ}Nj¸i®‹²uŠdieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.

VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}‹«Ï}¸›}¸}}œ}¸}®1}Å}œ¡†‹¡¡‡‹²uŠ}¼®›}®ò‹¸‹²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.

KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.

Een walking dinner serveren we vaak in dinervorm met bijvoorbeeld voor- hoofd- en nagerecht. Maar wat ook heel leuk is, zijn vier of vijf gerechten die we gemengd serveren. De gasten krijgen steeds de keuze uit diverse gerechten. We bieden minimaal twee smaken per uitserveerronde aan en koude en warme gerechten passeren beide de revue. Om het af te maken presenteren we een dessertbuffet met zoete desserts en een assortiment kazen. Een swingende avond gegarandeerd.

Let's Grill

Als je feest wel wat vuur kan gebruiken

Geniet van het buitenleven en ervaar de ultieme barbecue beleving. Onze koks grillen onder het oog van de gasten verse groente en een mooi stukje vlees of vis. Geniet van lekkers van de grill in staande of zittende setting.

"Ik probeer graag steeds nieuwe dingen uit op de barbecue. Elk jaar de trends volgen en weer iets anders maken. We grillen mooie stukken vlees die we à la minute aansnijden. Ze zijn op smaak gebracht met marinades uit eigen keuken. We denken natuurlijk ook aan de vegetariërs. We grillen bijvoorbeeld sous-vide knolselderij of hele spitskolen op de barbecue, verrassend lekker."
Sjors

Onze barbecues stellen we altijd samen met verse salades, vers gebakken brood met huisgemaakte tapenades, lekkere boter of bijvoorbeeld chimichurrie. Vlees, vis en groente grillen we op houtskool, dat geeft de echte barbecue smaak en beleving.

Let's Grill

Als je feest wel wat vuur kan gebruiken

Geniet van het buitenleven en ervaar de ultieme barbecue beleving. Onze koks grillen onder het oog van de gasten verse groente en een mooi stukje vlees of vis. Geniet van lekkers van de grill in staande of zittende setting.

Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.

KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.

LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®‹uŠ¸}œò6ii®}¸²y¡}œ‹²t}¸}®yiœœ‹}¸²y¡}œò}œÐ}Nj¸i®‹²uŠdieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.

VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}‹«Ï}¸›}¸}}œ}¸}®1}Å}œ¡†‹¡¡‡‹²uŠ}¼®›}®ò‹¸‹²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.

KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.

Onze barbecues stellen we altijd samen met verse salades, vers gebakken brood met huisgemaakte tapenades, lekkere boter of bijvoorbeeld chimichurrie. Vlees, vis en groente grillen we op houtskool, dat geeft de echte barbecue smaak en beleving.

Pick your favorites

Of proef ze allemaal!

Verwen je gasten met een smaakvol buffet vol seizoensproducten. Iedereen kan zijn favoriete smaken uitkiezen want wij zorgen voor volop keuze uit aantrekkelijk gepresenteerde gerechten voor zowel de grote als kleine eter.

"Als we een buffet samenstellen zoeken we altijd de juiste balans tussen groente, koolhydraten, vetten, vlees en vis. Steeds vaker serveren we een volledig vegetarisch buffet. Het Italiaanse buffet valt ook altijd goed in de smaak: seizoensgebonden antipasti en dan twee of drie warme gerechten."
Sjors

Waar gewerkt wordt, wordt ook graag gegeten. Een maaltijd in buffetvorm is dan de uitkomst. Eenvoudig of uitgebreid, voor ieder wat wils. We serveren smakelijke gerechten die samen een voedzame voorbereiding voor een drukke avond zijn of een welkome afsluiter na een lange dag.

Pick your favorites

Of proef ze allemaal!

Verwen je gasten met een smaakvol buffet vol seizoensproducten. Iedereen kan zijn favoriete smaken uitkiezen want wij zorgen voor volop keuze uit aantrekkelijk gepresenteerde gerechten voor zowel de grote als kleine eter.

Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.

KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.

LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®‹uŠ¸}œò6ii®}¸²y¡}œ‹²t}¸}®yiœœ‹}¸²y¡}œò}œÐ}Nj¸i®‹²uŠdieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.

VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}‹«Ï}¸›}¸}}œ}¸}®1}Å}œ¡†‹¡¡‡‹²uŠ}¼®›}®ò‹¸‹²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.

KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.

Waar gewerkt wordt, wordt ook graag gegeten. Een maaltijd in buffetvorm is dan de uitkomst. Eenvoudig of uitgebreid, voor ieder wat wils. We serveren smakelijke gerechten die samen een voedzame voorbereiding voor een drukke avond zijn of een welkome afsluiter na een lange dag.