Bezig met laden
van het inspiratieboek

Grote en corporate events

Voorjaar | Zomer 2024

SMAAKBELEVINGSWIEL

OM SMAAK EN BELEVING GOED MET ELKAAR AF TE STEMMEN, MAKEN WIJ GEBRUIK VAN ONS SMAAKBELEVINGSWIEL. DIT WIEL GEEFT RICHTING AAN HET KEUZEPROCES VAN SMAAK EN BELEVING. HET HELPT JOU EN ONS OM EEN KEUZE TE MAKEN TUSSEN SMAKEN EN GEWENSTE BELEVING. WAT ER OP TAFEL KOMT EN HOE DE RUIMTE WORDT AANGEKLEED? DAT DOEN WIJ. ZO WORD JE VAN BEGIN TOT EIND ONTZORGD EN KUN JE MEEGENIETEN VAN EEN ONVERGETELIJK EVENEMENT.

Leuk dat je in ons inspiratieboek kijkt. Dit boek geeft een eerste indruk en sfeerimpressie van onze mogelijkheden.

In dit inspiratieboek vind je geen kant en klare menu’s of gerechten. In de keuken bij ES&C bekijken we per week wat wij gaan koken met de ingrediënten die het seizoen te beiden heeft.  Grote events is maatwerk. We beginnen op een blanco papier, nemen ons smaakbelevingswiel in de aanslag en gaan aan de hand van jouw input aan de slag met het hele event. De culinaire invulling stellen we precies af op wat voor jouw event de beste invulling is. Ter inspiratie presenteren we je enkele concepten. Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen maken? Neem dan contact met ons op.

Culinaire aanpakkers

Voor ES&C is geen event te groot. Sterker nog, als je van plan bent een groot event te organiseren, denken we graag met je mee. Hoe eerder je ons bij de organisatie betrekt, hoe meer waarde we voor jou en jouw gasten kunnen toevoegen.

Met ruime ervaring in diverse (sport)evenementen zoals de Amstel Gold Race, Volta Limburg Classic, Iron Man, en de Hammer Series, zijn wij je ideale partner. Daarnaast verzorgen we de Business Catering rondom wedstrijden van MVV en verzorgen we dagelijks de lunch voor spelers en staf.

Grote events zijn maatwerk. We beginnen met een blanco canvas en, op basis van jouw input, schetsen we het volledige event. De culinaire invulling stemmen we perfect af op wat het beste past bij jouw evenement.

Bij ES&C draait alles om het creëren van onvergetelijke ervaringen. We zorgen ervoor dat elk detail klopt en dat jouw event een blijvende indruk achterlaat. Laten we samen iets bijzonders neerzetten!

"Daag jij ons uit?"

OOK PROBEREN WE GRAAG NIEUWE DINGEN UIT. Zo bedachten en runden we in 2020 en 2021 pop-up restaurants Veldkas en Löss in de weilanden op de Mescherhei tussen Eijsden en Sint Geertruid. We worden graag uitgedaagd en zijn benieuwd naar jouw culinaire wensen of ideeën. We maken het graag naar jouw smaak.

Borrel Bites

Hapjes die je niet aan je voorbij laat gaan

In de ene hand een fris drankje en in de andere een hartig hapje of warme snack, samen de perfecte combinatie tijdens je borrel of feestavond. We maken je gelegenheid graag compleet met ons verrassende fingerfood. Van een hapje in de namiddag tot laat in de avond.

"Ook bij een hapje spelen we graag in op de wensen van de klant. Een hapje maken we graag persoonlijk of helemaal in stijl van het bedrijf. Het grootste compliment is denk ik wel dat Koning Willem Alexander onze gepersonaliseerde hapjes verkoos boven de bitterbal die het koningshuis altijd traditioneel serveert."
Erik

Hapjes maken we in alle vormen en maten. Van een makkelijk uit de hand te eten bite tot een klein gerechtje op een mooi bordje. Denk aan een goed gevulde borrelplank om samen te delen, een verfijnd amusehapje tijdens een bijzondere bijeenkomst of een smaakvolle hamburger op die gezellige feestavond. Wij zorgen ervoor dat culiniare invulling aansluit bij jouw event.

Borrel Bites

Hapjes die je niet aan je voorbij laat gaan

In de ene hand een fris drankje en in de andere een hartig hapje of warme snack, samen de perfecte combinatie tijdens je borrel of feestavond. We maken je gelegenheid graag compleet met ons verrassende fingerfood. Van een hapje in de namiddag tot laat in de avond.

Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.

KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.

LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®‹uŠ¸}œò6ii®}¸²y¡}œ‹²t}¸}®yiœœ‹}¸²y¡}œò}œÐ}Nj¸i®‹²uŠdieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.

VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}‹«Ï}¸›}¸}}œ}¸}®1}Å}œ¡†‹¡¡‡‹²uŠ}¼®›}®ò‹¸‹²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.

KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.

Hapjes maken we in alle vormen en maten. Van een makkelijk uit de hand te eten bite tot een klein gerechtje op een mooi bordje. Denk aan een goed gevulde borrelplank om samen te delen, een verfijnd amusehapje tijdens een bijzondere bijeenkomst of een smaakvolle hamburger op die gezellige feestavond. Wij zorgen ervoor dat culiniare invulling aansluit bij jouw event.

Walking Dinner

Bij ieder gerecht een ander gesprek

Wil je op een zomeravondfeest of netwerkevent lekker vrij rond lopen, iedereen spreken maar ook genieten van verfijnde gerechten? Dan is ons walking dinner de perfect fit. Gerechten gepresenteerd zoals je aan tafel verwacht maar dan flexibel in een staande setting en gemakkelijk met een vorkje te eten. Geen onderbreking nodig!

"Het leuke van een walking dinner is dat de gasten vaak verrast zijn over hetgeen ze geserveerd krijgen. Een handzaam gerecht vol smaken en structuren, dat is voor mij in de keuken ook een feest om te maken."
Sjors

Een walking dinner serveren we vaak in dinervorm met bijvoorbeeld voor- hoofd- en nagerecht. Maar wat ook heel leuk is, zijn vier of vijf gerechten die we gemengd serveren. De gasten krijgen steeds de keuze uit diverse gerechten. We bieden minimaal twee smaken per uitserveerronde aan en koude en warme gerechten passeren beide de revue. Om het af te maken presenteren we een dessertbuffet met zoete desserts en een assortiment kazen. Een swingende avond gegarandeerd.

Walking Dinner

Bij ieder gerecht een ander gesprek

Wil je op een zomeravondfeest of netwerkevent lekker vrij rond lopen, iedereen spreken maar ook genieten van verfijnde gerechten? Dan is ons walking dinner de perfect fit. Gerechten gepresenteerd zoals je aan tafel verwacht maar dan flexibel in een staande setting en gemakkelijk met een vorkje te eten. Geen onderbreking nodig!

Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.

KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.

LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®‹uŠ¸}œò6ii®}¸²y¡}œ‹²t}¸}®yiœœ‹}¸²y¡}œò}œÐ}Nj¸i®‹²uŠdieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.

VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}‹«Ï}¸›}¸}}œ}¸}®1}Å}œ¡†‹¡¡‡‹²uŠ}¼®›}®ò‹¸‹²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.

KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.

Een walking dinner serveren we vaak in dinervorm met bijvoorbeeld voor- hoofd- en nagerecht. Maar wat ook heel leuk is, zijn vier of vijf gerechten die we gemengd serveren. De gasten krijgen steeds de keuze uit diverse gerechten. We bieden minimaal twee smaken per uitserveerronde aan en koude en warme gerechten passeren beide de revue. Om het af te maken presenteren we een dessertbuffet met zoete desserts en een assortiment kazen. Een swingende avond gegarandeerd.

Foodfestival

Zing, swing, eet, drink, lach, beleef en bewonder

Organiseer je een event waarbij culinair genieten centraal staat? Kies dan voor ons Foodfestival. We bereiden kleine gerechtjes achter sfeervol aangeklede stands. Ieder met een eigen thema. Laat je gasten van alles wat proeven. We maken er een feestelijke smaakbeleving van die perfect aansluit op het thema van je event.

"Showcooking is natuurlijk altijd leuk om te doen. We roeren de spaghetti door een grote Parmezaanse kaas of snijden de ossenhaas aan in het zicht van de gasten. Ik word blij van de interactie met gasten. En vertel graag over onze mooie producten."
Sjors

Als je voor ons Foodfestival concept kiest bereiden we vanachter een stand gerechten in het zicht van de gasten. Van mooi opgemaakte hoofdgerecht tot lekker streetfood. Denk bij streetfood aan een burger met pulled chicken of bijvoorbeeld een gua bao bun met sticky beef en hoisin.

Foodfestival

Zing, swing, eet, drink, lach, beleef en bewonder

Organiseer je een event waarbij culinair genieten centraal staat? Kies dan voor ons Foodfestival. We bereiden kleine gerechtjes achter sfeervol aangeklede stands. Ieder met een eigen thema. Laat je gasten van alles wat proeven. We maken er een feestelijke smaakbeleving van die perfect aansluit op het thema van je event.

Voor elke locatie creëren wij een culinair concept op maat: van een chique meergangendiner tijdens een thema avond tot een sfeervol foodfestival op een outdoor event. Bij ES&C zorgen we dat je gasten de juiste sfeer proeven. Dat kan dan ook alleen met de juiste ingrediënten. Daarom maken we gebruik van eerlijke seizoensproducten, bestaat ons team uit enthousiaste en gastvrije mensen en werken we samen met leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit.

KIES BEWUST
Als het om vieren en genieten gaat, prikkelen we onze zintuigen graag met lekkere en mooi uitziende gerechten. Maar in deze tijd is het steeds noodzakelijker om hierin doordachte keuzes te maken. Want alleen zo kunnen we samen naar een houdbaar voedselsysteem toewerken. Bij het bespreken van de culinaire invulling van een cateringklus houden we dit altijd in ons achterhoofd.

LEKKER FLEXITARISCH
Natuurlijk kunnen we de druk op de voedselketen niet in ons eentjeÅ}®‹uŠ¸}œò6ii®}¸²y¡}œ‹²t}¸}®yiœœ‹}¸²y¡}œò}œÐ}Nj¸i®‹²uŠdieet is volgens ons de toekomst. Een doordeweekse avondmaaltijdkan ook prima een lekker vegetarisch gerecht zijn. Daar ligt een taakvoor ons allemaal. En als er dan wat de vieren valt, in het weekend oftijdens een feestje, mag er wat ons betreft best een mooi stuk vleesop de barbecue liggen. Uiteraard wel weer bewust gekozen.

VOEDZAAM VOEDSEL
Veel voedsel is tegenwoordig ongezond, komt van veel te ver enis schadelijk voor het milieu. Wij kopen voedingswaren bewust in.We kiezen gericht onze producten op hoeveelheid en kwaliteit engaan nooit voor de goedkopere bulk. We kopen bijvoorbeeld lievery}‹«Ï}¸›}¸}}œ}¸}®1}Å}œ¡†‹¡¡‡‹²uŠ}¼®›}®ò‹¸‹²Å¡¡®zowel de kip als voor onze klant gezonder. Want een met zorggeproduceerd product is veel voedzamer én smaakvoller.

KWALITEIT MET EEN SCHOONHEIDSFOUTJE
Wist je dat twintig procent van het geproduceerde voedsel in Europa wordt weggegooid? Dat is enorm. Wekelijks blijven er ook in onze keuken producten liggen vanwege een schoonheidsfoutje of door de wijziging van een menu en het aantal gasten. Met de smaak, voedingswaarde en kwaliteit van deze producten is niets mis. En weggooien zou zonde zijn. We maken er graag alsnog mooie, verrassende gerechten van.

Als je voor ons Foodfestival concept kiest bereiden we vanachter een stand gerechten in het zicht van de gasten. Van mooi opgemaakte hoofdgerecht tot lekker streetfood. Denk bij streetfood aan een burger met pulled chicken of bijvoorbeeld een gua bao bun met sticky beef en hoisin.